MEZANINE / PLATFORME


Dacă doriţi să creaţi cel mai mare număr de locații de depozitare posibile într-un spaţiu limitat,sistemele de mezanin suportate de rafturi, cunoscute şi sub denumirea de platforme de rafturi, reprezintă soluţia preferată.

Cu ajutorul sistemele de mezanin suportate de rafturi, toate raioanele sunt construite între şirurile de rafturi sau se construiesc platforme complete chiar în unităţile de rafturi propriu-zise. Aceasta înseamnă că depozitarea pe rafturi modulare, depozitarea pe rafturi directă sau rafturile pentru paleţi se pot folosi ca sisteme de susţinere.

Această metodă se foloseşte de obicei acolo unde activitatea principală este pickingul şi/sau sunt necesare instalaţii suplimentare de conveior. Mai ales în aceste cazuri, SSI SCHAEFER constituie partenerul ideal. Profitaţi de anii de experienţă şi de gama noastră largă de sisteme de conveior. Şi aici se aplică acelaşi principiu: Furnizăm totul dintr-o singură sursă.

Avantajul dumneavoastră cu SSI SCHAEFER:
 

  • Planificare, consultanta, proiectare şi asamblare şi toate dintr-o singură sursă
  • O gamă vastă de sisteme de rafturi
  • Scalabilitate simplă a sistemului de rafturi
  • După cum este necesar: Integrarea sistemelor de conveioare SSI SCHAEFER
  • Selecţie cuprinzătoare a componentelor de sistem şi al accesoriilor


În funcţie de profilul cerinţelor, implementăm aceste sisteme şi ca sisteme multietajate. Vă oferim o gamă foarte largă de modele verticale şi profile de susţinere, balustrade şi zone pentru paleţi, podele, scări şi balustrade de scări, alături de întreaga gamă de echipament de iluminat. Platformele sistemelor noastre, realizate din oţel presat la rece şi la cald, se montează rapid şi uşor.