RAFTURI DE PALETI


Având în vedere că depozitarea mărfurilor se face în multe industrii pe paleți standard, sistemele de rafturi pentru paleți sunt de nelipsit din intralogistică. La o primă vedere rafturile diferiților furnizori nu diferă prea mult. Cu toate acestea, rafturile de paleți de la SSI Schäfer au reușit să-și formeze un renume pe această piață extrem de competitivă. Factorul decisiv aici este pachetul complet de rafturi, accesorii si service.

Producţia de rafturi de paleți este deja de zeci de ani una dintre competențele noastre. Datorită experienţei acumulate suntem capabili de a oferi clienţilor noştri consultanță cuprinzătoare pentru a găsi soluția optimă, care cu ajutorul depozitării de paleți devine mult mai eficientă. Cererile pentru rafturile de paleți sunt mari: acestea trebuie să fie stabile și robuste, versatile și extensibile, de lungă durată și sigure.

Consultanţii noştri determină împreună cu dumneavoastră care este opțiunea cea mai potrivită și vă însoțesc de la început prin toate fazele proiectului. Oferim rafturi cu traverse longitudinale și cu traverse pe diagonală, pentru depozitare cu adâncime simplă sau dublă. Depozite cu alei înguste sau late. Gama noastră de produse conține și rafturi pentru sarcini de ramă de până la 30t și sarcini de traversă de până la 4,5t.

La aceasta se adaugă o serie de componenete suplimentare, cum ar fi:

  • Traverse pentru tamburi
  • Podele retractabile
  • Grilaje metalice
  • Protecții de ramă
  • Opritor în spate pentru paleți
  • Plase metalice pentru spatele rafturilor

Această gamă extinsă de accesorii, acoperă toate aplicaţiile şi astfel ne adaptăm la nevoile dumneavoastră.

Achiziţionați de la noi un sistem de rafturi, care este pilonul logisticii dumneavoastră. Garantăm disponibilitatea de accesorii și piese de schimb: oferim garanţie de reaprovizionare de peste 10 ani.