R 7000


Rafturile cu polite inclinate permit o pozitionare sigura a tuturor tipurilor de cutii de dimensiuni diferite si sunt asadar universale.

Capacitatea de incarcare de max. 2,5t /coloana, flexibilitatea obtinuta datorita combinatiei de coloane de baza si complementare in randurile rafturilor, posibilitatea combinarii adancimii rafturilor datorita unei structuri de rafturi simple sau duble si conceptia economica constituie principalele atuuri ale rafturilor SSI SCHAEFER.

Pereti separatori liberi pot fi inserati la distanta de 41 mm cu scopul de a crea o compartimentare (exceptie fac coloanele de 870mm latime).
Ramele premontate si componentele cu fixare fara suruburi permit un montaj rapid.
Pe nivelele inclinate, o traversa de oprire mentine cutiile in loc. Suporturile laterale impiedica caderea marfii intre barele rafturilor.

Rafturile cu sine glisante cu glisiere sunt potrivite mai ales pentru cutiile C-KLT. Canalul cutiilor C-KLT se insereaza in glisiere. Cutiile pot fi astfel directionate usor si in deplina siguranta.

Marea capacitate de incarcare de 2t per coloana, flexibilitatea obtinuta datorita combinarii coloanelor de baza cu coloanele complementare, cat si conceptia economica, constituie pricipalele atuuri ale rafturilor SSI SCHAEFER. Datorita conceptiei simple, aceste rafturi pot fi modificate si adaptate in orice moment la alte locuri, atat in latime cat si in adancime.

Ramele premontate si componentele cu fixare fara suruburi permit o montare rapida.
Pe nivelele inclinate, o traversa de oprire mentine cutiile in loc.
O finisare cu sine cu rotite este disponibila la cerere pentru suportul cutiilor usoare.

Constructie stabila a cadrelor dinamice. Ramele sunt asamblate cu traverse de stabilitate pentru a forma o unitate independenta.
In aceasta constructie de raft este posibila dispunerea nivelelor dinamice pe carligele de fixare dupa preferinta. Aceste nivele sunt monobloc si inclinatiile lor precum si distantele lor pot fi modificate rapid (fara suruburi).
Sinele de ghidaj rezistente garanteaza trecerea fara dificultati a cutiilor de pe latura de incarcare pe latura de prelevare.
Nivelele dinamice variabile cu opritor fix si nivelele de trecere reglabile ulterior si dupa preferinat cu zona de comisionare constituie solutia personalizata ideala pentru toate aplicatiile.