DESPRE NOI


S.C. UWA - CO  SRL., societate cu capital integral privat , este prezenta  din anul 1997 pe piata romaneasca a  solutiilor pentru depozitare, comercializand si montand rafturi pentru toate tipurile de depozite, hale si spatii de depozitare-arhivare.

fotbal live scores si rezultate rezultate live fotbal de la ro.oddstake.com scoruri live fotbal

Suntem partener oficial si cel mai important distribuitor in Romania al companiei SSI SCHAEFER, oferind toata gama de produse din domeniul tehnicii de depozitare.

Principalele categorii de produse comercializate sunt :

Cutii / Containere
Gama larga de cutii de depozitare, de colectare si de transport extinsa pe mai mult de 2000 finisari, marimi si tipuri diferite.
Calitatea materialului, plastic – polipropilena / polietilena - sau metal – tabla de otel – si dimensiunile compatibile permit integrarea usoara in orice sistem de depozitare.

Sisteme de rafturi si polite
Rafturi modulare supraetajate, Rafturi de mare volum, Platforme de depozitare, Rafturi cu brate portante, Rafturi dinamice pentru cutii, Rafturi pentru paleti, Depozitare Automata.

Mobilier statii de lucru
Dulapuri pentru materiale, unelte, piese de schimb, bancuri de lucru, echipamente de transport, scari si vestiare.

UWA-CO SRL este mandra sa fie un partener al SSI SCHAEFER şi să aiba avantajul utilizarii experientei de durata a companiei şi de calitatea produselor, astfel incat clienţii noştri proprii pot fi convinsi că soluţiile de depozitare pe care le oferim se bazeaza pe aceleasi tehnologii care au făcut ca SSI Schaefer sa fie liderul mondial în domeniul soluţiilor de depozitare.

UWA-CO s-a impus pe piata romaneasca prin preturi competitive, calitatea produselor si serviciilor si prin asistenta dupa vanzare.

Calitatea produselor si serviciilor noastre precum si experienta si profesionalismul angajatilor, este recunoscuta de numerosii clienti din Romania datorita activitatii noastre complexe (mutari depozite, suport tehnic, proiectare, montaj si intretinere-service) conceptul nostru fiind "O GAMA COMPLEXA DE SOLUTII”.

Garantia produselor si a solutiilor oferite de catre noi este conferita de certificatele de calitate obtinute de catre producatorul german  FRITZ SCHAEFER Gmbh.